Mazda – här börjar äventyret

 

Eleganta linjer, utökade garantier och anpassade säkerhetssystem – det är bara en bråkdel av vad Mazda kan erbjuda sina kunder. Väck liv i din inre förare med en Mazda och ta körglädjen till nya höjder. Luta dig tillbaka och njut av körningen så tar Mazda hand om resten. Precis så som det ska vara när man äger en bil.Vi erbjuder även attraktiva lösningar för tjänstebilar och privatleasing.

Vad letar du efter idag?

Design

Grunden till skönhet

Mazdas vision om design handlar om att omdefiniera elegans genom att eliminera element som är onödiga för att hitta bilens skönhet i grunden. Former som är skapade med känsla, kärlek och finess. Att sträva efter perfektion och fokusera på det stora hela till den minsta detaljen. 

Komfort

Komfort att lita på

Vare sig du väljer den lilla smidiga bilen eller den stora familjebilen ska du kunna lita på att du får hög komfort. Därför är Mazda noga med att leverera bilar med just hög komfort som standard. Upplev komfort som ger sann körglädje genom att köra Mazdas bilmodeller. 

Upptäck världen i en Mazda


Väck liv i din inre förare med Mazda och ta körglädjen till nya höjder.

Säkerhet

Avancerade system ger trygghet

Mazdas avancerade i-ACTIVSENSE-säkerhetstekniker har de utvecklat för att kunna ge dig trygghet när du kör på vägarna. Du kan med de här säkerhetsfunktionerna känna självförtroende och njuta av din körning eftersom systemet hjälper dig att identifiera eventuella faror och undvika kollisioner när det går.

Garanti

Trygg körning med utökad garanti

När man kör en Mazda ska man kunna lita på att det är kvalitet man har köpt. Mazda erbjuder omfattande garantier för nya och begagnade bilar. Du kan också få tillgång till utökade garantier – detta ger dig trygghet att kunna njuta av körningen.