En auktoriserad bilverkstad i Göteborg

Välkommen till din auktoriserade bilverkstad i Göteborg. Vi hjälper dig med service, stenskottslagning, rutbyte, reservdelar och dygnet-runt-assistans. Centralt beläget och med service av högsta kvalitet är vi ditt givna val för bilverkstad i Göteborg. Boka din tid genom formuläret nedan eller kontakta oss på verkstad@eklundsbil.se, 031-744 44 60 (verkstad) eller 031-22 78 02 (reservdelar). Vill du läsa mer om fördelarna med att lämna in bilen till en  auktoriserad bilverkstad i Göteborg kan du läsa vår guide här.

Bokningsförfrågan


  Vår bilverkstad är auktoriserad för Hyundai och Mazda. Därför kan du vara säker på att din bil servas av specialister.

  Vi lagar din bilruta snabbt och enkelt efter ett stenskott. Vid rutbyte arbetar vi enbart med originalglas, oavsett modell och bilmärke.

  På Bilverkstaden hos oss på Eklunds Bil jobbar bara professionella bilmekaniker med ett genuint bilintresse så att de på bästa sätt kan hjälpa dig med din bil.

  Vår reservdelsavdelning hjälper dig med originaltillbehör och reservdelar till din Hyundai eller Mazda. Vi kan även förvara dina däck i vårt däckhotell.

  Vid driftfel eller liknande, kontakta Mazda Assistansservice eller Hyundai Vägassistans. Läs mer om Mazda Assistansservice och Hyundai Vägassistans

  Vi har alltid rätt arbetsmetod för att säkerställa att din bil går längre. Detta både för att du som kund ska vara nöjd och även för bilens värde.

  Auktoriserad bilverkstad för Hyundai & Mazda

  När du lämnar in din bil till oss på Eklunds Bil i Göteborg kan du alltid vara säker på att det är specialister som servar din bil.