Till erbjudandet

Upplev ett bekymmersfritt bilägande där körglädje och kvalitet står i fokus. Hyundai erbjuder klassledande bilar i ett dynamiskt och unikt modellutbud där du kan hitta din favorit oavsett vem du är. Utbudet inkluderar allt från förbränningsmotorer till el och hybridmoter – med eller utan plugin. Vackra och prisvärda, helt enkelt självklara för oss på Eklunds Bil. Är du också redo att lägga i körglädjens nästa växel?

HYUNDAI i10

Nu är den äntligen här med en tuff, ny look. Nya Hyundai i10 kommer i en fräsch design och med smarta inredningsdetaljer som får folk att vända sig om på gatorna. Elegant svepande linjer, muskulösa kontraster, snygga strålkastare och en svartlackerad grill ger bilen ett sportigt utseende.

 

Läs mer

HYUNDAI i20

En helt ny, karaktäristisk design som verkligen fångar ögat. Med många lösningar för personliga preferenser och detaljer är du garanterad att komma fram med stil. Helt nya i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner – allt för att förgylla din vardag. 

 

Läs mer

HYUNDAI i20 N

Söker du extra adrenalinpåslag i vardagen? Helt nya i20 N är designad med den prisvinnande rallybilen i20 N Coupe WRC i tankarna. i20 N bjuder på hisnande prestanda och ett leende på läpparna varje gång du sätter dig bakom ratten. Med säkerhetssystemet SmartSense får du dessutom avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner för maximal trygghet och körglädje.

 

Läs mer

HYUNDAI i30

Nya Hyundai i30 är nu snäppet vassare. Med exakt utformade ytor, en sluttande silhuett och vackra, uttrycksfulla detaljer skapas elegans på fyra hjul. Nya i30 är fortfarande din praktiska familjebil men har nu uppgraderats med möjlighet till ännu fler hästkrafter, nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner samt en uppgraderad kupé och vacker exteriör.

 

Läs mer

HYUNDAI i30 FASTBACK

Möt nya i30 Fastback, som du känner igen på dess utsökta, sportiga design och eleganta linjer. Precis som resten av i30-familjen har den nu fått ett uppgraderat utseende och kommer med mildhybrid som standard. Fullmatad med smarta funktioner som standard kommer denna skönhet skänka oändlig glädje på vägarna.

 

Läs mer

HYUNDAI i30 KOMBI

Uttrycksfull, enkel, mogen, stark. Med en tidlös design och trygga köregenskaper skapar nya i30 en emotionell attraktion för hela familjen. Nya i30 Kombi är bilen för dig som drömmer om utrymme och flexibilitet, utan att behöva kompromissa med design, komfort och säkerhet.

 

Läs mer

HYUNDAI i30 N

Nya i30 N är den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil. Byggd för maximal körglädje med helt ny aerodynamisk design, den senaste teknologin och prestandaförbättringar som riktigt känns bakom ratten. 

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ HYBRID

Nya IONIQ hybrid är uppgraderad med både ny funktionalitet och design. Den rena, aerodynamiska silhuetten har ytterligare förbättrats för att optimera bilens sofistikerade look, när bensin möter el i denna imponerande hybrida kärlekshistoria.

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ PLUG-IN

Från Göteborg till Smögen för under 25 kronor? Med en hybrid är det mer än möjligt. Njut av 52 km helt koldioxidfri körning innan bensinmotorn startar automatiskt. Med förbättrade köregenskaper och en pigg, ny design tar plug-in hybriden IONIQ-serien till nya, elektroniska höjder.

 

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ ELECTRIC

Kör in i framtiden med IONIQ electric. För att tanka bilen till 80% krävs så lite som 54 minuter, och med en full laddning når du så långt som 311 kilometer med näst intill noll miljöpåverkan. IONIQ electric är inte bara en högpresterande miljöhjälte; med en ny frontgrill, datorstyrda luftventiler och kraftfulla LED-strålkastare är den dessutom en av de snyggaste bilarna i sin klass.

 

Läs mer

HYUNDAI KONA

Självsäker och enastående – nya KONA är utvecklad för att väcka uppmärksamhet. Omgjord design med muskulösa former och smala LED-ljus ger garanterat långa blickar från de som du kör förbi. Den extraordinära attityden fortsätter även inne i bilen med bland annat smarta funktioner och stiligt färgade sömmar i interiören.

 

Läs mer

HYUNDAI KONA HYBRID

I liknande, tuffa KONA-utseende kommer den nya KONA hybrid. Det effektiva samarbetet mellan förbränningsmotor och elmotor gör att du minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppen – utan att du behöver ladda något batteri eller ändra dina körvanor.

 

 

Läs mer

HYUNDAI KONA ELECTRIC

Lång räckvidd och stor kropp. Ett smidigt sätt att summera denna fantastiska e-SUV, som har möjlighet för både dragkrok och ett Long Range Performance-paket som tar dig hela 484 km. KONA electric har dessutom en smart, modern design som kommer locka till sig beundrande blickar – en ultimat kombination av det visuellt och miljövänligt goda.

 

Läs mer

HYUNDAI TUCSON

Nya TUCSON har revolutionerande design och är en av de mest säljande SUV-modellerna i världen idag. Möt och upplev livet med nya Tucson. Livet är en resa, och att ta sig från punkt A till punkt B är en stor del av det – så varför inte göra det till en underbar upplevelse?

 

Läs mer

HYUNDAI TUCSON Hybrid

Helt nya TUCSON Hybrid tar stora kliv framåt. Den populära SUV-en tar dig nu längre än någonsin på mer miljövänlig energi. Hybridteknikens syfte är att minska koldioxidutsläppen och öka bränsleeffektiviteten – utan att därför tumma på körglädjen. Övergången mellan bensinmotorn och elmotorn sker sömlöst för bästa effektivitet. Välkommen att provköra TUCSON Hybrid – ny utveckling som syns och märks.

 

Läs mer

HYUNDAI TUCSON Plug-in Hybrid

En SUV som sätter nya standarder. Nya TUCSON Plug-in Hybrid utstrålar dynamik och kraft med sin markanta exteriör. Kraften finns också under huven med en samlad effekt på 265 hk och möjlighet till körning på el med ett enkelt knapptryck.  En SUV skapad för att sticka ut i mängden – Nya TUCSON Plug-in Hybrid.

 

Läs mer

HYUNDAI NEXO

Framtidens bil i samspel med naturen. Möt den helt nya Hyundai NEXO, som drivs av vätgas omvandlat till el. Detta innebär 0 gram koldioxidutsläpp samtidigt som bilen inte behöver laddas vid en elstation. NEXO är på alla sätt och vis inspirerad av naturen – inte minst med sin strömlinjeformade design som minskar vindmotståndet på vägarna.

 

Läs mer

HYUNDAI SANTA FE

Oavsett livsstil så kommer Sante Fe göra den enklare. Med marknadsledande säkerhet och ett svåröverträffat kupéutrymme är Santa Fe en utmärkt familjebil, och även en snygg sådan. Säregna drag med kraftfulla uttryck gör denna bil till en förnöjelse att vila ögonen på.

 

Läs mer

HYUNDAI SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid är en 7-sitsig SUV i lyxförpackning med plats för hela familjen. Med bland annat fyrhjulsdrift, adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare och automatisk nödbroms som standard skyddar den dig och dina kära på vägarna. Den kraftfulla hybridprestandan tar bränsleeffektiviteten till en ny nivå. Sömlöst skiftar hybrid-modellen mellan bensin- och elmotorn med du behåller dina körvanor och slipper tänka på laddning.

 

Läs mer

HYUNDAI SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid är en elektrifierad SUV i lyxförpackning med plats för hela familjen. Med bland annat fyrhjulsdrift, adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare och automatisk nödbroms som standard skyddar den dig och dina kära på vägarna. Med ett enkelt knapptryck byter du mellan bensin och eldrift – upplev glädjen i ett lyxigt elektrifierat alternativ, laddat för framtiden.

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ 5

Stundande världspremiär! IONIQ 5 är en helt ny elbil från Hyundai. Med futuristisk, ikonisk och stilren design är det en frisk fläkt som snart gör entré. Kontakta oss på Eklunds bil för mer information.

 

Läs mer

HYUNDAI BAYON

Nya BAYON är höjden av komfort. En modern crossover som är kompakt och perfekt för stadskörning. Med gott om benutrymme och högt i tak är BAYON, trots sitt kompakta format överraskande rymlig inuti. Dessutom lätt att stiga i och ur eftersom man sitter högt. Upplev ren körglädje med nya BAYON.

 

Läs mer