Till erbjudandet

Upplev ett bekymmersfritt bilägande där körglädje och kvalitet står i fokus. Hyundai erbjuder klassledande bilar i ett dynamiskt och unikt modellutbud där du kan hitta din favorit oavsett vem du är. Utbudet inkluderar allt från förbränningsmotorer till el och hybridmoter – med eller utan plugin. Vackra och prisvärda, helt enkelt självklara för oss på Eklunds Bil. Är du också redo att lägga i körglädjens nästa växel?

NYA HYUNDAI i10

Nu är den äntligen här med en tuff, ny look. Nya Hyundai i10 kommer i en fräsch design och med smarta inredningsdetaljer som får folk att vända sig om på gatorna. Elegant svepande linjer, muskulösa kontraster, snygga strålkastare och en svartlackerad grill ger bilen ett sportigt utseende. Den kommer dessutom med klassledande säkerhetsutrustning som standard, rattvärme för kallare dagar och det senaste inom multimediateknik.

 

Läs mer

Helt nya HYUNDAI i20

En helt ny, karaktäristisk design som verkligen fångar ögat. Med många lösningar för personliga preferenser och detaljer är du garanterad att komma fram med stil. Välj mellan olika motorvarianter, manuell eller automatisk växellåda och en mängd designelement. Ja, detta är en bil som minst sagt kan personlighetsanpassas.

 

 

Läs mer

HYUNDAI i30

Exakt utformade ytor, en sluttande silhuett och vackra, uttrycksfulla detaljer skapar elegans på fyra hjul. En tidlös design som inte går att ta miste på när den nya i30 fullkomligt förenar stil och aerodynamik – modernitet i sin renaste form.

 

 

Läs mer

HYUNDAI i30 FASTBACK

Äntligen har den tagit sig till Sverige. Möt i30 Fastback, som du kanske
känner igen på dess utsökta, sportiga design och eleganta linjer. Fullmatad med smarta funktioner som standard kommer denna skönhet skänka oändlig glädje på vägarna.

 

 

Läs mer

HYUNDAI i30 FASTBACK N

Nya i30 Fastback N är en vidareutveckling av den populära och högpresterande Hyundai N-modellen. Utvecklad i Namyang och finslipad på Nürburgring – så att alla 275 hästkrafter kan leverera optimal prestanda och unika köregenskaper. Kort sagt: Oöverträffad körglädje smaksatt med adrenalin.

 

Läs mer

HYUNDAI i30 KOMBI

Uttrycksfull, enkel, mogen, stark. Med en tidlös design och trygga köregenskaper skapar nya i30 en emotionell attraktion för hela familjen. Ny teknik blåser nytt liv i familjebilsegmentet – njut av bland annat multi-länk bakaxel, nytt motorutbud och överlägsen styrka.

 

Läs mer

HYUNDAI i30 N

En enastående kurvtagningsförmånga, bekväma sportsäten och 275 hästkrafter är några av de faktorer som gör i30 N till en fröjd att köra. Liksom sportmodellen Fastback N har denna bil finslipats på Nürburgring, för att kunna förse dig med känslan av att köra en tävlingsbil – varje dag.

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ HYBRID

Nya IONIQ hybrid är uppgraderad med både ny funktionalitet och design. Den rena, aerodynamiska silhuetten har ytterligare förbättrats för att optimera bilens sofistikerade look, när bensin möter el i denna imponerande hybrida kärlekshistoria.

 

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ PLUG-IN

Från Göteborg till Smögen för under 25 kronor? Med en hybrid är det mer än möjligt. Njut av 52 km helt koldioxidfri körning innan bensinmotorn startar automatiskt. Med förbättrade köregenskaper och en pigg, ny design tar plug-in hybriden IONIQ-serien till nya, elektroniska höjder.

 

 

Läs mer

HYUNDAI IONIQ ELECTRIC

Kör in i framtiden med IONIQ electric. För att tanka bilen till 80% krävs så lite som 54 minuter, och med en full laddning når du så långt som 311 kilometer med näst intill noll miljöpåverkan. IONIQ electric är inte bara en högpresterande miljöhjälte; med en ny frontgrill, datorstyrda luftventiler och kraftfulla LED-strålkastare är den dessutom en av de snyggaste bilarna i sin klass.

 

Läs mer

HYUNDAI KONA

Självsäker och enastående – nya KONA är utvecklad för att väcka uppmärksamhet. Omgjord design med muskulösa former och smala LED-ljus ger garanterat långa blickar från de som du kör förbi. Den extraordinära attityden fortsätter även inne i bilen med bland annat smarta funktioner och stiligt färgade sömmar i interiören.

 

Läs mer

HYUNDAI KONA HYBRID

I liknande, tuffa KONA-utseende kommer den nya KONA hybrid. Det effektiva samarbetet mellan förbränningsmotor och elmotor gör att du minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppen – utan att du behöver ladda något batteri eller ändra dina körvanor.

 

 

Läs mer

HYUNDAI KONA ELECTRIC

Lång räckvidd och stor kropp. Ett smidigt sätt att summera denna fantastiska e-SUV, som har möjlighet för både dragkrok och ett Long Range Performance-paket som tar dig hela 484 km. KONA electric har dessutom en smart, modern design som kommer locka till sig beundrande blickar – en ultimat kombination av det visuellt och miljövänligt goda.

 

Läs mer

HYUNDAI TUCSON

Raffinerad design till en av de mest säljande SUV-modellerna i världen idag. Möt och upplev livet med nya Tucson. Livet är en resa, och att ta sig från punkt A till punkt B är en stor del av det – så varför inte göra det till en underbar upplevelse?

 

 

Läs mer

HYUNDAI NEXO

Framtidens bil i samspel med naturen. Möt den helt nya Hyundai NEXO, som drivs av vätgas omvandlat till el. Detta innebär 0 gram koldioxidutsläpp samtidigt som bilen inte behöver laddas vid en elstation. NEXO är på alla sätt och vis inspirerad av naturen – inte minst med sin strömlinjeformade design som minskar vindmotståndet på vägarna.

 

Läs mer

HYUNDAI SANTA FE

Oavsett livsstil så kommer Sante Fe göra den enklare. Med marknadsledande säkerhet och ett svåröverträffat kupéutrymme är Santa Fe en utmärkt familjebil, och även en snygg sådan. Säregna drag med kraftfulla uttryck gör denna bil till en förnöjelse att vila ögonen på.

 

Läs mer