Hyundai
– en riktig körupplevelse

Upplev ett bekymmersfritt bilägande där körglädje och kvalitet står i fokus. Hyundai erbjuder klassledande bilar i ett dynamiskt och unikt modellutbud där du kan hitta din favorit oavsett vem du är. Utbudet inkluderar allt från förbränningsmotorer till el och hybridmoter – med eller utan plugin. Vackra och prisvärda, helt enkelt självklara för oss på Eklunds Bil. Är du också redo att lägga i körglädjens nästa växel?

Vad letar du efter idag?

Design

Karaktär, stil och struktur

Med en fordonsdesign som bygger på karaktäristisk och uttrycksfulla detaljer är Hyundai en bil att lita på. Genom att maximera människors känslomässiga värden i harmoni med en principfast känsla för proportioner, struktur, stil och teknik, producerar Hyundai bilar som överträffar även de mest krävande estetiska kraven från kunderna. 

Komfort

Förstklassig komfort

Även om alla Hyundais bilar har olika utföranden har de en sak gemensamt – komforten är förstklassig. När du väljer en Hyundai kan du vara säker på att man har tänkt till när det kommer till just komforten. Upplev en bil anpassad för människor som är påväg mot nya äventyr. 

Nytt tänk, nya möjligheter

Bekymmersfritt bilägande ger sann körglädje – varje dag.

Säkerhet

Säkerhet och trygghet

Säkerhet är A och O när det kommer till att producera bilar och lansera nya modeller. Hyundai-bilar är inget undantag. Trygghet är ledorder och därför är alla  Hyundais bilar utrustade med ledande säkerhetsfunktioner. Du kan vara trygg i att både du och dina passagerare är trygga oavsett resmål. 

Garanti

Trygghet med nybilsgaranti

När du köper en ny Hyundai ska du kunna känna dig trygg med att du ska få njuta av många års körglädje. Hyundais 5 års nybilsgaranti, utan kilometerbegränsning, skyddar dig mot plötsliga, oväntade och oförutsedda utgifter. Dessutom ingår gratis vägassistans i hela Europa.