Eklunds Bil

Vår kundrelation är rak, ärlig och okomplicerad. På Eklunds Bil tror vi på det vi arbetar med, det innebär att vi alltid har ett naturligt engagemang vid varje unikt tillfälle. Hos oss finner du en toppmodern fullserviceanläggning där du som kund får hjälp hela vägen, både före, under och efter bilköpet.

Familjeägd bilförsäljare i Göteborg

Välkommen till din bilförsäljare i Göteborg! Eklunds Bil är ett familjeföretag där engagemang och kundnöjdhet står i fokus. Vi säljer och köper inte bara bilar, vi vill också ge dig ett smidigt bilägande. Det ska vara kul att vara bilägare – och det är just det vi vill hjälpa dig med. Hos oss hittar ni inte bara bilförsäljning av nya och begagnade bilar och en bilverkstad som erbjuder service och reparation, ni hittar också ett glatt gäng människor som varje dag gör allt för att ditt bilägande ska ge dig sann körglädje – på riktigt! Välkommen till er bilförsäljare i Göteborg.

Visioner och mål

Vår vision och vårt mål är att ge er en bra upplevelse när ni köper en bil – vare sig den är begagnad eller fabriksny. Vi vill att ni ska åka från Eklunds Bil nöjda och glada över ert bilköp. Oavsett om du representerar ett större företag eller den lilla familjen är vår strävan alltid att möta just dina behov. Vi vägleder dig genom hela processen för ett tryggt bilköp och ordnar gärna med fördelaktiga finansieringslösningar för dig. 

Vi är Eklunds Bil

Vi är ett företag med professionella bilmekaniker och trevliga bilförsäljare som verkligen brinner för bilar. Hos oss möts du alltid av ett leende ansikte.

Varumärken vi valt att jobba med

Vi representerar Hyundai, Mazda, Ram och Dodge i Göteborg. Dessutom jobbar vi hårt för att vara bäst i Göteborgsområdet på begagnade bilar. Så välkommen till Eklunds Bil – en bättre bilaffär i Göteborg. 

En bättre bilaffär

Oavsett om du representerar ett större företag eller den lilla familjen är vår strävan alltid att möta just dina behov.

Gör karriär hos oss

Redo för någonting nytt? Upptäck våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till oss – vi ser fram emot att höra från dig.

Läs mer

Hör av dig!

Har du några frågor eller funderingar? Här hittar du all information om hur du kommer i kontakt med oss, välkommen att höra av dig!

Kontakta oss