Sälj din bil till en pålitlig bilhandlare

Är det dags att sälja din bil till en pålitlig bilhandlare? Vi på Eklunds Bil har god erfarenhet av trygga bilaffärer och nöjda kunder. Hör av dig till oss på Eklunds Bil så hjälper vi dig att få till en smidig och trygg affär. Genom att sälja din bil till bilhandlare slipper du allt krångel som kan uppstå vid privatförsäljning.

Är du redo att ta nästa steg och sälja din bil till oss på Eklunds Bil? Ta kontakt med oss genom kontaktformuläret nedan och ange uppgifter om bilen du vill sälja, så löser vi resten.

Att sälja privat är inte alltid säkert. Sälj din bil med oss så slipper du otryggheten som tillkommer när du säljer din bil privat. 

På Eklunds Bil är vi experter på bilar. Därför kan du lita på att du får ett rimligt pris på ditt fordon. Allt för att du som kund ska vara nöjd.

Genom att sälja bilen till bilhandlare så slipper du allt krångel som ofta uppstår vid privat försäljning. Vi löser allt som har med försäljningen att göra.

Ange dina uppgifter – vi löser resten


  Det har aldrig varit enklare

  Slipp krångel och otryggheten vid privat försäljning. Kontakta oss så hjälper vi dig med en bra bilaffär. 

  Sälj din bil till bilhandlare……

  När du hör av dig till oss och behöver vår hjälp att sälja din bil i Göteborg kan du lita på att vi gör vad vi kan för att du ska bli nöjd och känna att det var rätt beslut. Vi är experter på bilar och ser givetvis till att du får ett rimligt pris för ditt fordon.

  …och befria dig själv från bekymmer

  En annan fördel att sälja din bil till bilhandlare är att du slipper krångel och otrygghet som kan uppstå när man säljer sin bil privat. Vi tar hand om allt det krångliga så att du kan lägga tid på annat.