Ram
– lyxig pickup
i robust design

Ram – en bil som står för styrka, kraft och förmåga. Ett ledande varumärke i pickupvärlden. Med en Ram får du en bil som levererar prestanda, teknik, säkerhet utan kompromisser. Men Ram är inte bara rå styrka utan också komfort och lyx i toppklass. Behöver du en pickup behöver du kolla in Ram.

Vad letar du efter idag?

Design

Kompromisslös pickup

Ram är rå styrka och kraft. Med en Ram får du en exklusiv pickup med stil och väl valda detaljer. Ram är en robust bil som ger ett kraftfullt intryck när du kör på vägarna – eller off-road. Den här pjäsen är en unik best som ger dig körglädje på riktigt.

Komfort

Komfort att lita på

Som bilägare vill man köpa en bil från ett varumärke som inte kompromissar med komforten. När du väljer en Ram-pickup kan du vara säker på att du får en komfort som lever upp till dina förväntningar. Väl genomtänkta detaljer och funktioner som gör bilägandet lite lyxigare. 

Styrka, teknik och prestanda

Med en pickup från Ram behöver du inte kompromissa med detaljer och funktioner. 

Säkerhet

Säkerhet i fokus

Säkerhet är alltid en prioriterad fråga när det kommer till bilar. Ram har tillverkar sina bilar med visionen att skydda alla passagerare i bilen från insidan och ut – även i svårare situationer och tuffare förhållanden. En pickup med säkerhet i fokus helt enkelt. 

Garanti

Garanti för tryggare körning

Det är alltid viktigt att ta del av garantivillkor när man köper en ny bil. Ram har givetvis nybilsgaranti så att du kan luta dig tillbaka och njuta av din körning i lugn och ro.