Aiways –
frihet ger körglädje

Det relativt nylanserade elbilsmärket Aiways kom till Europa så sent som 2020. Visionen var att bygga en elbil som gör elektrisk körning spännande, komfortabel men framför allt tillgänglig för alla. Välj en Aiways och njut av helt suveräna säten och massor av benutrymme både fram och bak, så att både stora och små i familjen sitter lika bekvämt.

Vad letar du efter idag?

Design

Intryck och uttryck

Aiways elektriska SUV är en strömlinjeformad och elegant elbil. De vikbara dörrhandtagen och den aerodynamisk spoilern ger ett kraftullt och elegant intryck. Detaljernas uttryck är noga genomtänkta med L-formade LED-strålkastarna och LED-bakljusen är snyggt integrerade i bilen. Dessutom ger den moderna baklyktan som löper som ett ljusband över bilens bakkant ett exklusivt uttryck – dag som natt.  Njut av eleganta intryck och uttryck. 

Komfort

Komfort och kontroll

Ingenting är lämnat åt slumpen när Aiways har utvecklat sin futuristiska elektriska elbil. Lädersäten med bra stöd och ergonomi på en minimalistisk förarplats med maximal kontroll. Den justerbara läderratten ger en god överblick över den digitala instrumentdisplayen. Bilens funktioner styrs från en 12,3″ HD pekskärm som är placerad mitt på bilens instrumentpanel. Här hittar du funktioner som radio och panoramasoltak till säkerhetssystem och klimatanläggning.

Upplev Aiways framtidsteknik

Kvalitet in i minsta detalj och spännande körning – varje dag.

Säkerhet

Säkerhet som standard

När du väljer en Aiways är alla säkerhetsfunktioner standardutrustning. Inga extra avgifter för de säkerhetssystem som ska skydda dig när du är ute på vägarna. Du kan alltid känna dig trygg med att du får ta del av den säkerhet som erbjuds. Aiways har exempelvis en smart 360 graders panoramakamera som ger full sikt runt hela bilen – men det är bara en av alla säkerhetsfunktioner som kommer med en Aiways.

Garanti

Generös garanti

Aiways elbilar omfattas av en fabriksgaranti på 5 år och har dessutom 8 års garanti på starkströmsbatteriet och drivmotorn (med villkor). Utöver garanti mot material- och tillverkningsfel omfattas högspänningsbatteriet av en kapacitetsgaranti. Karossen omfattas av 10 års garanti mot genomrostning utan kilometerbegränsning.