Dodge – muskelbilar
med attityd

Med över hundra år inom motorbranschen är Dodge muskelbilar utan kompromisser. Med en Dodge får du spännande äventyr, rå muskelstyrka och riktig attityd. Dodge är känt för sina klassiska bilmodeller som Challenger, Durango och Charger.

Vad letar du efter idag?

Design

Klassiskt med attityd

Dodge är amerikanska muskelbilar när de är som bäst. Designen präglas av klassiska linjer och retro design. När du väljer en Dodge får du just en klassisk bil med rå styrka, attityd och känsla. 

Komfort

Bekväm körglädje

Med maximal komfort i professionellt utformade säten som följer kroppens linjer är du alltid bekväm i Dodge bilar. Avancerade skärmteknik gör livet i en Dodge lite roligare och mycket smidigare. Upplev körglädje när den är som bäst. Med Dodge åker du alltid med maximal komfort. 

Muskelbilar med attityd

Välj en klassisk bil med lyxiga funktioner och maximal komfort. 

Säkerhet

Säkerhet i fokus

När man kör på vägarna och delar dem med andra vet man aldrig vad som kan hända. Det är en anledningarna till att Dodge erbjuder förstklassig standard och tillgängliga säkerhets- och säkerhetsfunktioner som standard i alla sina modeller. Välj en Dodge för maximal säkerhet på vägarna. 

Garanti

Känn dig trygg med garanti

För att kunna vara fokuserad på sin körning och för att kunna känna sig trygg i sin bil är det viktigt att ta reda på vilka garantier som gäller. Med Dodge får du givetvis nybilsgaranti just för att du ska kunna fokusera på det roliga – nämligen körningen. Njut av spännande biläventyr!