Eklunds Bil och Mazda som företagspartner

Oavsett om du är ansvarig för en större mängd bilar eller letar efter den perfekta företagsbilen för dig själv erbjuder Mazda Business något för dig. Mazdas flexibla upplägg och breda modellprogram för företagsbilsägande gör att just dina krav och behov kan tillgodoses.

Det finns många anledningar till att välja Mazda Business, några av de anledningar som våra kunder uppskattar är den höga säkerheten, låga driftkostnader, minimala fel och stor körglädje. Mazda ligger dessutom i topp på kvalitets- och kundnöjdhetstester. Därtill har Mazda Sveriges längsta bilgaranti som sträcker sig i hela 10 år. Även Mazda Vägassistans ges i upp till 10 år i samband med auktoriserad service. Allt för att ge dig som kund ett tryggt ägande.

Välkommen till Eklunds Bil när du behöver råd om förmånsvärden, beskattning och vagnparker.

Kontakta oss för mer information
  Sex bra skäl att välja Mazda som företagsbil

  1. Ekonomi

  Mazda erbjuder ett smart och ekonomiskt bilägande. Inköpspriset är attraktivt och bränsleförbrukningen är oerhört låg inte minst med Mazdas senaste SKYACTIV-teknologi. Bilarna och låga CO₂-värden innebär även skattemässiga fördelar. Den höga kvalitetsnivån ger dig inte bara låga underhållskostnader utan även ett högt restvärde när du sedan säljer bilen.

  Våra välutrustade Businessmodeller är anpassade och färdigpaketerade för att erbjuda en låg totalkostnad samt TCO kalkyl. Med långa garantier och bekymmersfri hantering kan vi erbjuda ett bra upplägg. Vi hjälper er gärna med att räkna på totalekonomin och reda ut begreppen.

  2. Pålitlighet

  I en rad jämförelser visar det sig gång på gång att Mazdas kvalitet är svårslagen. Mazda har sedan 2002 vunnit över 600 priser och utmärkelser. Vad som kanske är ännu mera imponerande är att en tredjedel av dessa är första- eller andraplatser i “Årets Bil” runt om i världen. Detta bygger på en hög kunskaps- och servicenivå i det välutvecklade nätet av Mazdarepresentanter världen över. Vår relation tar inte slut när din bil har levererats, den har då bara börjat.

  3. Körglädje

  Vad vore siffror och utmärkelser utan känsla? Pigga motorer, direkt styrning och ett chassi som tar dig exakt dit du vill med ett leende på läpparna. Körglädjen finns inbyggd i varje detalj på en Mazda. Kom förbi oss på Eklunds Bil och upplev själv.

  4. Miljö

  Med låg bränsleförbrukning och partikelfilter som standard på alla personbilar med dieselmotor är Mazda ett bra miljöval. Med den senaste SKYACTIV-teknologin som innefattar både nya motorer, växellådor och chassi är Mazda klassledande inom området att kombinera låga utsläpp med en fantastisk körglädje. Dessutom finns ett helhetstänk kring miljön för hela Mazdabilens livscykel sammanfattat i strategin ”Sustainable Zoom-zoom”. Denna innefattar såväl ISO14001 certifiering i de fabriker som levererar bilar till vår marknad som hur man återvinner bilarna på bästa sätt.

  5. Garantier

  Mazda erbjuder Sveriges längsta bilgaranti som sträcker sig hela 10 år. Så hade inte varit fallet om vi inte var helt säkra på våra bilar. Detta ger ytterligare trygghet för ett problemfritt bilägande. Läs mer här.

  6. Säkerhet

  Din Mazda är med sina precisa köregenskaper och antisladdsystemet DSC maximalt förberedd om något oväntat skulle ske när du är ute på vägarna. Om olyckan ändå är framme kan du lita på din Mazdas krocksäkerhet. Med hjälp av Mazdas egna avancerade säkerhetssystem MAIDAS (Mazda Advanced Impact Distribution and Absorption System) fördelar kraften på ett effektivt sätt runt kupéutrymmet för att skydda passagerarna.

  I samband med introduktionen av nya Mazda6 introducerar Mazda en mängd aktiva säkerhetsfunktioner under samlingsnamnet i-ACTIVSENSE. Dessa säkerhetssystem hjälper dig som förare att undvika en olycka: SBS (Smart Brake Support), SCBS (Smart City Brake Support), RVM (Rear Vehicle Monitoring), LDWS (Lane Departure Warning System), HBC (High Beam Control), MRCC (Mazda Radar Cruise Control), FOW (Forward Obstruction Warning), AFS (Adaptive Front-lightning System) och DRSS (Distance Recognition Support System).