Mastertekniker, Hyundai på Eklunds Bil

Vill du jobba med några av de främsta och intressantaste bilmärkena på marknaden?

Vara med på en tillväxtresa, där initiativ och utveckling står högt på agendan. Du kommer vara en viktig del i vårt team där vi tillsammans utvecklas. Vi har höga målsättningar, om du har det också är du välkommen till vårt team och skapa en stark kultur i en kundorienterad organisation. Och där du alltid kommer sätta kunden i fokus och leverera ett kundmöte i världsklass.

Om tjänsten

I rollen som Mastertekniker för varumärket Hyundai på Eklunds Bil ansvarar du för att utföra avancerade felsökningar, service och reparationer. För att hela tiden vara redo att möta den senaste tekniken, erbjuder vi dig vidareutbildning internt och externt. Du kommer arbeta i en professionell verkstadsmiljö där vi omger oss av kvalitativa produkter och några av de intressantaste märkena inom bilbranschen.

Vi arbetar i ett lag för att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Du äger kundkontakten och det är därför viktigt att du har en bra känsla för service och alltid håller det du lovar mot kund. Under arbetets gång arbetar du i nära kontakt med verkstadschefer, fordonstekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen.

Kvalifikationer/Meriterande:

  • Svenska/Engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet som Mastertekniker
  • B-körkort
  • Tidigare arbete hos en auktoriserad verkstad
  • Erfarenhet från märkesverkstads system, gärna Hyundai, Mazda eller Dodge
  • Tidigare arbetat i Winassist eller i liknande program
  • HVT-utbildning

Dina egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från jobbet som Mastertekniker och är redo för nästa steg. Du har en stor portion av personligt engagemang och som alltid strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Ditt arbete utförs fackmannamässigt och du är lyhörd på vad kunden har för behov. Vi ser att du är en positiv och självgående fordonstekniker som vill utvecklas tillsammans med oss. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd.

Om Eklunds Bil

Vi är ett familjeföretag där engagemang och kundnöjdhet står i fokus, vi är Göteborgs mest centrala bilanläggning vilket vi är stolta över. Vi är återförsäljare för Hyundai, Mazda och Dodge. Vi vill ge våra kunder ett smidigt bilägande, det skall vara kul att vara bilägare. Vi är ett glatt gäng som varje dag gör allt både för våra kunder och för varandra i teamet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till jobb@eklundsbil.se. Dock senast 12 dec.

Varmt välkommen med din ansökan.