Fordonstekniker på Eklunds Bil

Din bilverkstad i Göteborg

Vill du jobba med några av de främsta och intressantaste bilmärkena på marknaden?

Vara med på en tillväxtresa, där initiativ och utveckling står högt på agendan. Du kommer vara en viktig del i vårt team där vi tillsammans utvecklas. Vi har höga målsättningar, om du har det också är du välkommen till vårt team och skapa en stark kultur i en kundorienterad organisation. Och där du alltid kommer sätta kunden i fokus och leverera ett kundmöte i världsklass.

Om tjänsten

I rollen som fordonstekniker på Eklunds Bil ansvarar du för att utföra felsökningar, service och reparationer för märkena Hyundai, Mazda och Dodge. För att hela tiden vara redo att möta den senaste tekniken, erbjuder vi dig vidareutbildning internt och externt. Du kommer arbeta i en professionell verkstadsmiljö där vi omger oss av kvalitativa produkter och några av de intressantaste märkena inom bilbranschen. Vi arbetar i ett lag för att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Du äger kundkontakten och det är därför viktigt att du har en bra känsla för service och alltid håller det du lovar mot kund. Under arbetets gång arbetar du i nära kontakt med verkstadschefer,fordonstekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen.

Kvalifikationer/Meriterande:

  • Svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet som mekaniker i minst 2 år
  • B-körkort
  • Tidigare arbete hos en auktoriserad verkstad
  • Erfarenhet från märkesverkstads system, gärna Hyundai, Mazda eller Dodge.
  • Tidigare arbetat i Winassist.

Dina egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från jobbet som tekniker och är redo för nästa steg. Du har en stor portion av personligt engagemang och som alltid strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Ditt arbete utförs fackmannamässigt och du är lyhörd på vad kunden har för behov. Vi ser att du är en positiv och självgående fordonstekniker som vill utvecklas tillsammans med oss. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, sätter kunden i fokus och är tekniskt lagt.

Välkommen till Eklunds Bil

Vi är ett familjeföretag där engagemang och kundnöjdhet står i fokus, vi är Göteborgs mest centrala bilanläggning vilket vi är stolta över. Vi är återförsäljare för Hyundai, Mazda och Dodge. Vi vill ge våra kunder ett smidigt bilägande, det skall vara kul att vara bilägare. Vi är ett glatt gäng som varje dag gör allt både för våra kunder och för varandra i teamet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Dock senast 23 november

Varmt välkommen med din ansökan.