Bilsäljare på Eklunds Bil

Vill du jobba med några av de främsta och intressantaste bilmärkena på marknaden?

Vara med på en tillväxtresa, där initiativ och utveckling står högt på agendan. Du kommer vara en viktig del i vårt team där vi tillsammans utvecklas med våra varumärken Hyundai, Mazda och Dodge. Och där du alltid kommer sätta kunden i fokus och leverera ett kundmöte i världsklass.

Om tjänsten

Som Personbilsäljare för Hyundai, Mazda och Dodge ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet – från första kontakt till avslutad affär.

Nyckelkompetenser/förmågor:

  • 1–2 års erfarenhet av nybilsförsäljning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska
  • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
  • Mål- och resultatinriktad
  • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
  • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
  • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
  • Brinnande intresse för att skapa bilaffärer

Dina egenskaper

Du strävar efter kvalitet och är redo att gå den extra milen för att göra kunderna oerhört nöjda. Du följer processer och rutiner utan problem. Flexibilitet och prioritering för att uppnå effektivitet och kundnöjdhet är självklart för dig. Du hanterar stress på ett strukturerat och professionellt sätt, samtidigt som du är en engagerad lagspelare. Du är öppen och omtänksam som person, vilket skapar goda relationer både med kunder och kollegor. Noggrannhet och ordning är nödvändiga för att leverera hög kvalitet.

Välkommen till Eklunds Bil

Vi är ett familjeföretag där engagemang och kundnöjdhet står i fokus, vi är Göteborgs mest centrala bilanläggning vilket vi är stolta över. Vi är återförsäljare för Hyundai, Mazda och Dodge. Vi vill ge våra kunder ett smidigt bilägande, det skall vara kul att vara bilägare. Vi är ett glatt gäng som varje dag gör allt både för våra kunder och för varandra i teamet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Dock senast 23 november

Varmt välkommen med din ansökan.