Boka service för din Hyundai

Hos oss på Eklunds Bil är din Hyundai i goda händer när du lämnar in bilen för service. Här är det alltid specialister som servar din bil – för att du ska vara säker på att du får den bästa möjliga servicen. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och därför har vi rätt verktyg och arbetsmetod för att säkerställa att din bil går längre och servas enligt tillverkarens krav. Boka din service hos oss på Eklunds Bil.

Bokningsförfrågan

  Under en service kan man upptäcka eventuella fel i tid och på så vis undvika större skador eller olyckor.

  Att följa sin bils serviceintervall är inte bara bra för säkerheten utan också ekonomiskt. Det ökar nämligen andrahandsvärdet.

  Att du som förare ska känna dig trygg på vägarna är ytterst viktigt. Det är också viktigt att dina passagerare sitter säkert i din bil. 

  Som auktoriserad märkesverkstad använder vi rätt verktyg och arbetsmetod så att din bil servas enligt tillverkarens krav.

  Vår serviceanläggning är certifierad enligt ISO 9001:2000 och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra verksamhetssystem. 

  Hos oss på Eklunds Bil i Göteborg kan du alltid vara säker på att det är specialister som servar din bil.

  Service för ökad trygghet och säkerhet

  FÖLJ BILENS SERVICEINTERVALL FÖR ATT ÖKA TRYGGHETEN OCH SÄKERHETEN PÅ VÄGARNA. DESSUTOM ÖKAR ANDRAHANDSVÄRDET VID RÄTT UTFÖRD SERVICE.

  Hör av dig!

  Har du några frågor eller funderingar? Här hittar du all information om hur du kommer i kontakt med oss, välkommen att höra av dig!

  Kontakta oss