Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid

Låt oss presentera en fullfjädrad designrevolution med hybridteknik som tar dig längre än någonsin. Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid bjuder på skarpa linjer och futuristiska former, men även klassledande säkerhetsutrustning och avancerade förarassistansfunktioner. Känn dig tryggare än någonsin i helt nya TUCSON Plug-in Hybrid – en uppgraderad SUV som revolutionerar designutvecklingen.

Interiör & exteriör skönhet

Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid bygger på Hyundai’s nya koncept Sensuous Sportiness som tar bildesign till en ny nivå. Kupén som utstrålar rymd och exklusivitet bjuder in till en elegant interiör i perfekt harmoni med modern teknik. De genomgående mjuka materialen finns att få i färgerna Black, Black Beige och Teal. Den exklusiva exteriören som präglas av dynamiska linjer finns att få i färgerna Shimmering Silver, Amazon Grey och Teal. Hitta en kombination som faller dig i smaken – med nya designmöjligheter för helt nya TUCSON Plug-in Hybrid.

Elektrisk körglädje

TUCSON Plug-in Hybrid är byggd för att minska CO2-utsläppen och öka bränsleeffektiviteten – utan att kompromissa med körglädjen. Med en samlad effekt på 265 hk öppnar helt nya TUCSON Plug-in Hybrid upp till ökad prestanda och lägre utsläpp. Upplev körning på enbart el med ett enkelt knapptryck i helt nya TUCSON Plug-in Hybrid hos oss på Eklunds Bil.

Lanseringserbjudande – spara 25 000 kr

Just nu från 414 900 kr.*

*Klimatbonus ej inräknad.

Ta del av erbjudandet hos oss på Eklunds Bil.

Se Hyundai för erbjudandets giltighetstid och villkor.