Boka service för din Dodge

Service är avgörande för bilens säkerhet och alla dess passagerare. När du följer din Dodge serviceintervall kan servicepersonalen hitta eventuella fel innan de uppstår. Det ökar också andrahandsvärdet för din bil om du är noga med att följa det serviceintervall som bilen har. Boka service för din Dodge hos oss på Eklunds Bil.

Bokningsförfrågan


  Under en service kan man upptäcka eventuella fel i tid och på så vis undvika större skador eller olyckor.

  Att följa sin bils serviceintervall är inte bara bra för säkerheten utan också ekonomiskt. Det ökar nämligen andrahandsvärdet.

  Att du som förare ska känna dig trygg på vägarna är ytterst viktigt. Det är också viktigt att dina passagerare sitter säkert i din bil. 

  Som auktoriserad märkesverkstad använder vi rätt verktyg och arbetsmetod så att din bil servas enligt tillverkarens krav.

  Vår serviceanläggning är certifierad enligt ISO 9001:2000 och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra verksamhetssystem. 

  Hos oss på Eklunds Bil i Göteborg kan du alltid vara säker på att det är specialister som servar din bil.

  Service för ökad trygghet och säkerhet

  Följ bilens serviceintervall för att öka tryggheten och säkerheten på vägarna. Dessutom ökar andrahandsvärdet vid rätt utförd service.

  Hör av dig!

  Har du några frågor eller funderingar? Här hittar du all information om hur du kommer i kontakt med oss, välkommen att höra av dig!

  Kontakta oss