Om Eklunds

EklundsBil_om oss

Välkommen till Eklunds Bil

Eklunds Bil startades 1993 av Reimond Eklund. Inledningsvis handlade det om begagnade bilar men efter att verksamheten flyttat till sin nuvarande adress på Ringön i Göteborg utökades verksamheten med nybilsmärken som MG/Rover och Chrysler Jeep.

Sedan 2005 har Eklunds Bil satsat på nybilsmärken och är idag återförsäljare för Mazda, och från årsskiftet 2017/18 är vi auktoriserade återförsäljare för Dodge. Vi var återförsäljare för SEAT mellan 2009-2013 samt för Opel under åren 2010-2014.

Anläggningen växer i takt med den ökade försäljningen och under 2006 introducerades karosseriet Eklunds Car Concept. Eklunds Bil är idag en toppmodern fullserviceanläggning där du som kund hos oss får hjälp hela vägen, både under och efter ditt bilköp. Vår verkstad är från september 2009 certifierad enligt ISO 9001:2000. Vi arbetar dagligen med kvalitetsfrågor och genom personal med rätt kompetens samt ett verksamhetssystem under ständig förbättring skall vi säkerställa att kunders krav och förväntningar på oss uppfylls.

Vår kundrelation är rak, ärlig och okomplicerad, vi tror på det vi arbetar med vilket innebär att vi alltid har ett naturligt engagemang vid varje unikt tillfälle.
Varmt välkommen på besök!