Lediga tjänster

Eklunds Bil är en av Sveriges största bilåterförsäljare och handlar med både snabbväxande nybilsmärket Mazda och begagnade bilar. Vi är ett familjärt företag som brinner för att utveckla vår verksamhet och samtidigt bibehålla den härliga stämning som vi har här.

Erfaren Fordonstekniker sökes till Mazda-verkstad

Vi söker dig med erfarenhet som fordonstekniker/mekaniker. Erfarenhet av felsökning och reparation av Mazda är särskilt meriterande. Vi sätter stort värde på din personlighet, servicekänsla och att du gillar ansvar under frihet.

Eklunds Bil AB är en fullservice anläggning och auktoriserad Mazda återförsäljare med en stor begagnatmarknad som bl.a innefattar Volvo, VW, Audi, BMW etc. Detta innebär att du som fordonstekniker/mekaniker erbjuds en stor variation i ditt arbete. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en modern verkstadsmiljö där vi arbetar intensivt med utbildningar för att utveckla och vidareutbilda dig som fordonstekniker/mekaniker.

Arbetslivserfarenhet

  • Fordonstekniker / Bilmekaniker / Personbilsmekaniker:1-2 års erfarenhet 

  •  Mästarbrev, mekaniker
  •  Felsökning, bilmekanik
  •  Motorbranschens certifikat
  •  Motorbranschens yrkesdiplom

 

Sök jobbet senast 11 september 2017

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vi vill att du skickar din ansökan via e-post. petra@eklundsbil.seAnge referens Ansökan Tekniker i ämnesraden.